STICHTING Health for Nepal      
Steun de kansarme kinderen;  NL 72 INGB 0007747860
 
 

Actualiteiten 2013.

17 december 2013

Kerstmarkt op Praktijkschool De Sprong in Deurne. Ook wij als Stichting hebben daar onze eigen stand waar eenieder kan kijken naar de powerpointpresentatie en natuurlijk vragen kan stellen. Tevens konden er ook loten gekocht worden. Wederom een hele gezellige drukte en waar de kinderen van De Sprong weer hun uiterste best gedaan hadden op allerlei prachtige kerstcreaties.


7 november 2013

De Praktijkschool De Sprong heeft er wederom voor gekozen om een gedeelte van de opbrengst van de kerstmarkt te doneren aan onze Stichting.

Aan ons is gevraagd of wij als  Stichting een presentatie willen geven van wat wij zoal doen. Aan de hand van een powerpointpresentatie vertelt Raju (in het Engels) wat onze Stichting allemaal aan projecten heeft en gerealiseerd heeft. De kinderen waren allen onder de indruk van Raju zijn verhaal. 


3 september 2013

Een bijzondere dag op de Praktijkschool De Sprong te Deurne. Raju zal hier met hulp van een aantal leerlingen een echt Nepalees gerecht gaan maken namelijk: Dalbat. Dalbat bestaat uit rijst, kip, curry, knoflook, gember, hete pepers, tomaten, bloemkool en overige kruiden.

De leerlingen hielpen ijverig mee met schoonmaken van alle ingrediënten. Grote pannen op het vuur daar we voor maar liefst 70 personen Dalbat gemaakt hadden. Een bijzondere ervaring voor zowel Raju als de leerlingen die hebben mogen helpen. Bankt kinderen voor jullie goede inzet en hulp!


26 augustus 2013

Jaarlijkse vergadering en dit jaar heel bijzonder daar Raju ook aanwezig is. Hij is in Nederland vanwege zijn gezondheid en zal hier geholpen gaan worden. Deze kosten worden niet vanuit de stichting betaald, maar privé.


25 augustus 2013

Raju Chaudhary is onze contactpersoon in Nepal. Hij zorgt er voor dat alle projecten goed en betrouwbaar uitgevoerd worden. Daar hij zelf ernstig gehandicapt is, zal hij voor ongeveer 3 a 4 maanden in Nederland verblijven voor onderzoek, behandeling en revalidatie. Vandaag is hij gearriveerd op Schiphol.


18 februari 2013 
De aula van praktijkschool De Sprong stroomde vol met leerlingen. Na een korte toespraak werd onze stichting een cheque overhandigd van maar liefst € 1.000,00. Het raakte ons enorm dat de kinderen van De Sprong zo hun best hebben gedaan voor hun medemens. Super! Het geld zal besteed worden ten behoeve van waterputten, rolstoelen en eventuele andere benodigdheden.


Februari 2013
Op verschillende plaatsen diverse spaarpotten geplaatst.